Earth




Tillbringade kvällen med trevliga typer på skansen och lyssnade  på varm musik i kylan. Sen kom den bästa musiken, som spelades av dessa små gossar. Mycket trevligt var det..


Skolan


I onsdags gjorde jag och alla andra laglydiga de nationella provet i engelska (skriftligt) det gick inte alls bra för min del, jag tappade kontrollen och misstänker att jag har enormt mycket stavfel, men de övriga proven gick bra, usch usch...ni nior som också gjorde provet, kommentera och berätta hur det gick, om ni är på humör att bekänna det vill säga.

Shoes


Ska dessutom passa på att städa min garderob medan vädret är så otäckt, ska sortera alla mina underbara och älskvärda skor hade jag tänkt, det ska bli mycket underhållande. Jag hoppas att kvällen får fortsätta i lugn och ensamhet.

winter


Sitter uppe i lägenheten på vindsvåningen och undrar vart våren tog vägen, var är den? Snön yrar utanför fönstret och jag känner mig oerhört deprimerad. Men den kommer nog om ett par måndader, och om vi har tur varar den en hel dag. Jag ska i allafall njuta av min favorit choklad är på vinden, i vinterns dystra mörker och vänta på att morgondagens solsken ska väcka mig ur en djup natts sömn.

Spring and Snow


Ååhh, är det inte våren som kommer kanske? Sådana här vackra blommor hittade jag när jag vandrade längst vattnet på landet hos mina kära morföräldrar, då var det vackra mars, men nu när jag tittar ut på Stockholms gatorna ser jag inte det minsta spåret av dessa skönheter, det är tråkigt och lite skamligt, men vi får hoppas at våren visar sig snart, i sina vrår och backar. Och gissa vad? När jag satt och funderade på vår längsta årstid, (vinten) tittade jag ut och såg barn som spelade kula och hoppade hage, då är det våren som är påväg... (eller när nationella proven i 9:an satte igång, märkte man att våren var påväg, men sådant ska jag inte deppa ner mig i.)

Still Sick but darling I will come back


Blir hemma idag också, är inte riktikt kry än, dessutom är jag oerhört trött och slut. Synd, hade gärna suttit på Café String på söder och göra lite läxor med en varm kopp te och någon god bakelse, men jag får ta och baka några egna här hemma. Ja, så får det bli.


Glad och Stressad

 
God eftermiddag, har varit hemma idag, vaknade i natt, yrslade och mådde dåligt. Men det blir skola i morrn så jag får stressa ihjäl mig i kväll för att göra klar Anne Frank uppsatsen. Dessutom har jag ton med papper jag måste gå igenom angående arbetet, den här kvällen kommer bli lång, men det beror nog delvis på att jag är så illa tvungen att ta en paus när Grey´s Anatomy går... Ja ja, nu måste jag städa mitt rum innan folk faktiskt kommer hem här.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0